Bayern München donosi svježu krv u svoj nogometni sastav snagom mladog krilnog igrača Bryana Zaragoze, koji je uspješno prošao kroz sve medicinske preglede. Ovaj 22-godišnji talent iz Granade briljira na terenu s pet postignutih golova i dvije asistencije u svega 14 utakmica, što je privuklo pažnju Bayernovih skauta.

Iako Bayern obično dovodi u svoje redove etablirane nogometne zvijezde, ovoga puta su se odlučili za perspektivnog mladića čiji sjajni nastupi na početku sezone obećavaju veliki potencijal.

Zaragoza nije samo donio svježinu u igru, već je i dobio poziv u reprezentaciju Španije, debitirajući za seniorski tim oktobra.

Unatoč činjenici da Granada trenutačno nije u najboljoj formi u La Ligi, mladi nogometaš će ostati na posudbi u matičnom klubu do ljeta kako bi pridonio njihovoj borbi za opstanak. Transfer vrijedan 15 miliona eura svjedoči o Bayernovoj predanosti razvoju mladih talenata.

Prema pouzdanim izvorima poput Fabrizija Romana, Zaragoza je uspješno prošao prvi dio medicinskih pregleda, a potpisivanje ugovora očekuje se do 2028. godine.

Ovaj potez ne samo da naglašava Bayernovu strategiju dugoročnog planiranja, već i pruža priliku mladom igraču da raste uz jedan od najvećih europskih klubova.