Banjalučki Borac je izdao upute navijačima pred utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Egnatije, koja će se održati u 21 sat.

Kapije Gradskog stadiona otvaraju se dva sata prije početka utakmice, odnosno u 19 sati. Klub je zamolio navijače da ne ubacuju predmete u teren i da ne koriste pirotehnička sredstva. Također, strogo je zabranjena upotreba dronova.

Borac je upozorio da svako kršenje pravila može dovesti do strogih sankcija od strane UEFA-e, uključujući moguću suspenziju dijela tribina ili kompletnog stadiona za naredne evropske utakmice.

Klub je apelirao na navijače da navijaju sportski, srcem za Borac i Banju Luku, bez diskriminacije na rasnoj i nacionalnoj osnovi. Poručili su da navijači budu snaga ekipe i da podržavaju Borac svih 90 minuta.

Zbog procjene UEFA-e o sigurnosnom riziku, gostujući navijači neće moći organizirano doći na utakmicu u Banju Luku. Isto pravilo vrijedi i za revanš utakmicu za sedam dana, kada navijači Borca neće moći putovati u Albaniju. Klub je istaknuo važnost pridržavanja uputa i podrške ekipi na sportski način.

Navijači su pozvani da budu primjer i snaga Borčeve ekipe tijekom cijele utakmice.

Borac je naglasio kako je važno podržavati tim bez ikakvih incidenata kako bi se izbjegle moguće kazne. Klub je pozvao sve navijače da se pridržavaju pravila i da pokažu sportski duh tijekom cijele utakmice.