Reprezentativni golman i kapetan Rijeke, Nediljko Labrović (24), već se nekoliko godina smatra jednim od najboljih golmana u hrvatskoj nogometnoj ligi.

Nakon izvanredne sezone u kojoj je predvodio ligu po broju utakmica bez primljenog gola te u kojoj je Rijeka bila u utrci za titulu do samog kraja, Labrović bi mogao ostvariti transfer u inozemstvo.

Trenutno se nalazi na okupljanju reprezentacije prije Eura, a za njega se interesira njemački prvoligaš Augsburg. Klub iz Bavarske navodno je spreman platiti između dva i pol i tri milijuna eura za njegove usluge.

Prema podacima Transfermarkta, Labrović vrijedi tri i pol milijuna eura, ali budući da mu ovog ljeta ističe ugovor, ovo bi mogla biti posljednja prilika za Rijeku da ostvari značajnu zaradu. U slučaju transfera, Labrović bi se pridružio bivšim igračima HNL-a, Dionu Belji i Davidu Čolini, u Augsburgu.

Labrović je rođen u Splitu, a svoju seniorsku karijeru započeo je u Sinju. Kao veliki talent brzo se nametnuo u Šibeniku, gdje je dobio prve prvoligaške minute, a prije tri godine je kao slobodan igrač stigao u Rijeku iz Šubićevca.