Prema navodima, Jose Mourinho je, kako se tvrdi, uspostavio kontakt s bivšim klubom Real Madrid kako bi ostvario značajan početak u Fenerbahceu.

Portugalski trener sada je na čelu turskog diva u što predstavlja svoj jedanaesti trenerski angažman.
Potpisao je ugovor na dvije godine s Fenerbahceom, pri čemu će godišnje zarađivati 12 milijuna eura u Istanbulu.

Pretpostavlja se da je njegov ugovor također uključivao klauzulu koja mu omogućuje prelazak u portugalsku reprezentaciju ako se takva prilika ukaže.

Mourinho je već odbio mogućnost dolaska Paula Dybale i Romelua Lukakua, s kojima je surađivao u Romi prije nego što je napustio klub.

Ipak, navodno želi vratiti Ardu Guleru u Fenerbahce na posudbu. Prema Diario AS-u, putem @theMadridZone, Mourinho je zatražio od Reala da se Guler vrati na stadion Sukru Saracoglu.

Guler je 2021. godine prešao u Fenerbahce i istaknuo se kao jedan od najperspektivnijih talenata u svjetskom nogometu.

Stigao je u Real Madrid za 20 milijuna eura u srpnju 2023. potpisavši šestogodišnji ugovor s Los Blancosima.

Devetnaestogodišnjak je imao ograničeno vrijeme igre u svojoj prvoj sezoni zbog ozljeda. Nastupio je samo deset puta u La Ligi, ali je postigao šest golova u samo 330 minuta igre.

S dolaskom Kyliana Mbappea i Endricka, što će dodatno smanjiti njegove šanse za igranje, Mourinho bi mogao razmotriti njegov povratak.

Nakon službenog predstavljanja, 61-godišnjak se našalio o mogućem povratku Gulera u Fenerbahce.

Prema MSN-u, rekao je: “Ako Arda Guler želi doći, zašto ne? Ako voli Fenerbahce, ako dolazi besplatno i ako Real Madrid plaća 75 posto njegove plaće, ne možemo reći ne.”

Međutim, mogli bi se suočiti s konkurencijom za njegov potpis, budući da se spominje interes Getafea koji bi ga želio dovesti kao zamjenu za Masona Greenwooda.