Khvicha Kvaratskhelia, igrač Napolija, nedavno je odbio produljenje ugovora s klubom, što je pokrenulo špekulacije o njegovom mogućem transferu u PSG.

Transfer bi mogao biti vrijedan preko 100 miliona eura. Vlasnik Napolija, Aurelio De Laurentiis, otputovao je u Njemačku kako bi osobno ponudio Kvaratskheliji produljenje ugovora i povišicu, no igrač i njegovi predstavnici su to odbili. Prema talijanskom novinaru Gianluci Di Marziju, Napoli, predvođen trenerom Antoniom Conteom, odlučio je da Kvaratskhelia neće biti prodan ovog ljeta.

Gruzijskom igraču ostale su još tri godine ugovora s Napolijem, što klubu daje vremena i veći manevarski prostor za eventualni transfer. U svojoj prvoj sezoni u Napoliju, Kvaratskhelia je bio najbolji igrač momčadi, koja je nakon 33 godine osvojila naslov prvaka.

Za jednu od najboljih debitantskih sezona u historiji liga Petice, Kvaratskhelia je nagrađen priznanjem za najboljeg igrača Serie A. Tijekom dvije godine u Napoliju, Kvaratskhelia je nastupio 88 puta, postigao 25 golova i asistirao za 26.

Unatoč odbijenici, Napoli i dalje ima vremena za planiranje i realizaciju transfera. Kvaratskhelia je ključni igrač Napolija i njegov doprinos momčadi je neprocjenjiv.

De Laurentiis se nadao da će osobni susret i ponuda povišice uvjeriti Kvaratskheliju da ostane. Međutim, igračev tim ostaje pri odluci da ne produžuje ugovor.

Unatoč spekulacijama, Napoli je odlučan zadržati svoju zvijezdu. Situacija ostaje neizvjesna, a navijači prate svaki potez.