Nogometni klub Liverpool priprema se za novu eru pod vodstvom trenera Arnea Slota koji je jučer i službeno okupio dostupnu grupu igrača.

Uglavnom su to mladi nogometaši koji su između prvog tima i omladinskog pogona, ali su bili prisutni i igrači poput Kostasa Tsimikasa, Harveyja Elliotta, Jarella Quansaha… Ostatak momaka će se pridružiti kasnije ovog mjeseca kada završe reprezentativne obaveze i dobiju malo vremena za predah.

Jedan od onih o čijoj se budućnosti dosta pričalo jest Darwin Núñez s obzirom na to da je Jürgen Klopp bio najveći zagovornik njegovog transfera na “Anfield”. Nakon odlaska Nijemca, Núñez se također povezivao s novom destinacijom, ali Arne Slot ni ne pomišlja na tako nešto.

“Vjerujem da će se vrlo dobro uklopiti u moj sustav igre jer mi se mnogo dopada. To sam mu već rekao. On je jedan od igrača s kojima sam razgovarao”, kazao je Slot.

On je na konferenciji za medije potvrdio da očekuje dva potpisa, a kako javlja njemački “Bild” jedan od njih bi trebao biti Jeremie Frimpong iz Bayer Leverkusena. Nizozemac je, povezanost sa Slotom je trenutna i može pokrivati cijelu desnu stranu.

Navodno, Bayer će ga pustiti za 40.000.000 eura, što Liverpoolu nije problem platiti.