Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Ngolo Kante, Aleksandar Mitrović, Sergej i mnogi drugi već su odavno u Saudijskoj Arabiji, a ko će im se pridružiti ovog ljeta? Četvoricu većina već vidi kako će igrati u Saudijskoj Arabiji iduće sezone.

“Guardian” je radio na toj temi i došao do informacija da će četvorica skoro sigurno igrati iduće sezone u Saudijskoj Arabiji.

Prije svih, Mohamed Salah, Egipćanin koji ima važeći ugovor s Liverpoolom, ali se svima čini da je najbolje vrijeme za rastanak i da dolazak novog trenera znači i početak neke nove ere Liverpoola.

Još jedan igrač Liverpoola je meta saudijskih timova, a to je golman Alisson.

On je na meti nekoliko klubova, iako mu ugovor ističe 2027. godine, pa je čak i njegova budućnost na “Anfieldu” upitna u ovom trenutku.

Još dvojica nogometaša koji se mogu nazvati “zvijezdama” su na radaru Saudijske Arabije, a to su Casemiro i Rafael Varane, obojica odlaze iz Manchester Uniteda i čini se da ne postoji bolja financijska opcija za obojicu u ovom trenutku.

Hoće li se predviđanja popularnog engleskog medija ispostaviti kao točna, ostaje da vidimo, ali čini se da je svaki od ovih transfera realnost…