U 35. kolu Serie A Roma i Juventus su odigrali 1:1, s Lukakuom koji je doveo Romu u vodstvo u 15. minuti, a Bremerom koji je izjednačio u 31. minuti.

Roma je sada zaostala za Juventusom za šest bodova tri kola prije kraja prvenstva. Talijanski novinari su razgovarali s Miralemom Pjanićem prije utakmice, a on je izjavio da želi da pobijedi bolji tim.

Pjanić je priznao da je plakao kada je napustio Romu 2016. godine, ali također nosi Juve u srcu zbog lijepih godina provedenih tamo.

“Plakao sam, srce mi se slomilo kada sam napustio Romu. No, u Juveu sam također proveo lijepe godine, tako da i njega nosim u srcu”

Tijekom karijere, Pjanić je igrao za niz klubova, uključujući Metz, Lyon, Barcelonu i Juventus, prije nego što je prešao u Sharjah u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Za Romu je odigrao najviše utakmica, 185, te postigao 30 golova i namjestio 44. Drugi na popisu je Juventus, za koji je igrao 178 utakmica, zabio 22 gola i asistirao 44 puta. Pjanić se nedavno oprostio od reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon 115 nastupa. Prema Transfermarktu, njegova trenutna vrijednost iznosi četiri miliona eura.