Velika tenzija viđena je na Čika Dači tokom meča Radničkog iz Kragujevca i Vojvodine, što je i razumljivo zbog značaja koji ima ovaj meč za obe ekipe, gdje je ulog Evropa.

Iako je na terenu uglavnom sve bilo korektno i u duhu fer-pleja, u jednom momentu smo vidjeli nesvakidašnju situaciju da je došlo do sukoba na klupama.

U klinču su bili članovi stručnog štaba obje ekipe.

Dok su igrači bili na jednom kraju u blizini šesnaesterca, gdje su se spremali da izvedu slobodan udarac, na klupama je došlo do koškanja, pa čak i fizičkog kontakta.

U jednom momentu su tu prišli i treneri obje ekipe, Božidar Bandović i Feđa Dudić, koji su očigledno željeli da smire strasti kod svojih saradnika.

Na kraju su prišli i igrači obje ekipe. Na kraju je sve smirio glavni arbitar Miloš Milanović, koji je otjerao igrače sa mesta sukoba, a potom morao da gleda VAR snimak, kako bi vidio šta se desilo na klupi dok je njemu fokus bio na drugom dijelu, gde su bili igrači.

Video pogledajte na Telegrafu OVDJE.

Poslije gledanja snimka, odlučio je da dodIJEli crvene kartone dvojici pomoćnika. Trener golmana Vojvodine Srđan Žakula je dobio crveni karton, kao i jedan od pomoćnika Radničkog iz Kragujevca, prenosi Telegraf.