Srbijanski mediji su i dalje uzburkani nakon eliminacije reprezentacije sa Evropskog prvenstva u Njemačkoj. Po povratku reprezentacije u Srbiju, otkriven je skandal u kojem je učestvovao golman Vanja Milinković-Savić.

Prema izvještaju Telegrafa, Milinković-Savić je bio uključen u incident u jednoj kafani u Minhenu, gde se potukao sa navijačem. Incident se navodno desio između utakmica sa Slovenijom i Danskom, upravo kada je selektor Dragan Stojković Piksi dao igračima slobodan dan. Selektor je izjavio da su se igrači vratili raspoloženi nakon dana provedenog sa porodicama, ali neki su odlučili da se pripremaju za meč u kafani.

Telegraf piše da je Milinković-Savić posetio lokal gde često nastupaju muzičari iz Srbije i regiona, i gde dolaze ljudi sa ovih prostora. Jedan navijač mu je dobacio: “Šta ćeš ti ovde? Treba da budeš u karantinu, a ti piješ!” Milinković-Saviću se to nije svidelo, opsovao je navijača, krenuo ka njemu i udario ga. Osiguranje kafane je ubrzo reagovalo, a u sve se umešao i vlasnik lokala.

Vlasnik kafane u Minhenu je ispričao da osiguranje nije prepoznalo Milinković-Savića i nisu hteli da ga puste unutra jer je bio u šorcu reprezentacije, što ga je naljutilo. Na kraju je vlasnik uspeo da smiri situaciju. Milinković-Savić je sve tri utakmice EURO-a pratio sa klupe, budući da je prvi golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković.