Engleski nogometni div, Manchester United, doživio je katastrofalan poraz od 0:4 protiv Crystal Palacea, samo tri utakmice prije završetka sezone Premier lige.
Ovaj poraz nije samo obilježio njihovu lošu sezonu, već je doveo do izjednačenja i rušenja klupskih rekorda. S 13 poraza, United je zabilježio najviše poraza od početka ere Premier lige prije 32 godine.

Utakmica na Selhurst Parku vidjela je United kako prima četiri gola, što je rezultiralo da su primili ukupno 81 gol u prvenstvu ove sezone, izjednačavajući najgori učinak iz sezone 1976./77. S obzirom na to da je sezona još uvijek u tijeku, izgleda izvjesno da će ovaj rekord biti nadmašen.

S tri preostale utakmice protiv jakih suparnika poput Arsenala, Newcastlea i Brightona, teško je očekivati da će United izbjeći primanje dodatnih golova.

Posljedice ovog poraza su višestruke. Manchester United je pao na osmo mjesto na ljestvici, što bi moglo značiti propuštanje europskih natjecanja sljedeće sezone putem prvenstva.

Iako su uspjeli izboriti mjesto u finalu FA kupa, njihova trenutna forma ne obećava mnogo protiv Manchester Cityja.

Nakon teškog poraza, Erik Ten Hag, trener Manchester Uniteda, suočen je s pitanjem o svojoj sposobnosti da vodi klub nakon ovakvih događaja.

Međutim, Ten Hag je izrazio uvjerenje u svoje sposobnosti i vjeruje da je prava osoba za taj posao, što sugerira da će ostati na čelu momčadi unatoč ovom debaklu.