Veliki broj navijača turske nogometne reprezentacije okupio se u subotu u Berlinu, gdje njihova reprezentacija igra četvrtfinalnu utakmicu Europskog prvenstva protiv Nizozemske. Ulice glavnog grada Njemačke preplavljene su crvenom bojom zbog navijača koji nose turske zastave i s nestrpljenjem iščekuju večerašnji susret. Utakmica je zakazana za 21:00 sat na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

U drugom današnjem četvrtfinalu sastaju se reprezentacije Švicarske i Engleske. Taj susret se igra na Dizeldorf Areni s početkom u 18:00 sati. Navijači obje momčadi također su pristigli u velikom broju kako bi podržali svoje ekipe.

Berlin je danas preplavljen navijačima i sportskom atmosferom. Turski navijači su posebno brojni i vidljivi, noseći obilježja svoje reprezentacije. Očekuje se uzbudljiva utakmica između Turske i Nizozemske, s obzirom na to da su obje ekipe pokazale izvrsnu formu.

Grad je pun navijača koji su došli uživati u nogometu i podržati svoje reprezentacije. Europsko prvenstvo privuklo je veliku pažnju i navijači su spremni za spektakl.