Manchester United je u zadnji trenutak uspio barem donekle spasiti sezonu. Momčad Erika ten Haga završila je osma u prvenstvu, razočarala je u Europi, ali je osvajanjem FA Kupa izborila mjesto u Europa ligi za sljedeću sezonu. Klub se suočava s potrebom za kompletnim remontom svlačionice i dovođenjem nekoliko igrača koji bi mogli pomoći u borbi za vrh.

Stoga je United na svojim službenim stranicama objavio da će ovog ljeta napustiti klub priličan broj nogometaša koji se ne uklapaju u planove nizozemskog trenera.

Među najzvučnijim imenima su Anthony Martial i Raphael Varane. Martial, koji je 2015. stigao iz Monaca za 60 milijuna eura, nikad nije uspio opravdati uložen novac, dok je Varane na Old Traffordu postao tek sjena stopera kakav je bio u Realu. Klub napušta i nekada najtalentiraniji bočni igrač Uniteda, Brandon Williams.

Pored ovog trojca, United su službeno napustili i mladi Charlie McNeill, Marcus Lawrence i Kie Plumley. Također, klub neće nastaviti suradnju s veteranom Tomom Huddlestoneom koji je trenirao mladu momčad.

S druge strane, klub je potvrdio da je u pregovorima s veteranima Jonnyjem Evansom i Tomom Heatonom oko produženja suradnje, a ugovor je produžen Omariju Forsonu.

https://x.com/ManUtd/status/1798304489071317127?t=78u4U_BqhhO9PrH5ehDskA&s=19