Velika tuga potresla je regiju jer je preminuo poznati fudbaler Goran Stanisavljević u 61. godini. Stanisavljević je bio poznat kao dio generacije Dejana Savićevića i Predraga Mijatovića dok su igrali za podgoričku Budućnost, a ostavio je trag i u Napretku iz Kruševca. Na vrhuncu karijere igrao je za brojne austrijske klubove.

Rođen u Borincu u Srbiji, Stanisavljević je od 90-ih godina živio u Austriji, gdje je i preminuo. Bio je saigrač Dejana Savićevića, Predraga Mijatovića, te Dragoljuba i Branka Brnovića u Budućnosti, prije nego što je prešao u Napredak. Od 1990. godine, ostatak karijere proveo je u Austriji, igrajući za Klagenfurt, Ried i Austriju Lustenau, a nakon igračke karijere započeo je i trenersku karijeru u nekoliko austrijskih klubova.

FK Klagenfurt je objavio: „U Austriji je u 61. godini preminuo naš nekadašnji fudbaler Goran Stanisavljević – Stana. Nosio je Napretkov dres od 1981. do 1986. godine, a karijeru potom nastavio u Budućnosti i do 1990. bio standardni prvotimac jedne od najboljih generacija Podgoričana. Od 1990. pa narednih 10 godina igrao je u Austriji za Klagenfurt, Ried, Austriju Lustenau, a potom bio i trener u nekoliko austrijskih klubova. Slava mu i hvala za sve utakmice u Napretkovom dresu.“