Povratnik u najviši rang hrvatskog nogometa, Šibenik, angažirao je brazilskog napadača Lucasa Falcaa Cinija, koji je prije toga igrao za njemački četvrtoligaš Viktoriju Berlin.

Lucas Falcao, 24-godišnji Brazilac, pridružio se Šibeniku zahvaljujući suradnji klubova unutar SEH Holdinga. SEH Holding posjeduje nekoliko klubova i sportskih organizacija diljem Europe, uključujući Šibenik i Viktoriju.

Falcao je rođen u Brazilu, ali je profesionalnu karijeru započeo u SAD-u, igrajući za Portland Timbers 2 i prošavši kroz Timbers Academy. Nakon toga igrao je za CD Estepona FS u Španjolskoj, PASA Irodotos u Grčkoj i Oskarshamns AIK u Švedskoj.

U prošloj sezoni postigao je 14 pogodaka za Viktoriju Berlin. Falcao je izrazio zadovoljstvo dolaskom u Šibenik, klub s bogatom tradicijom i vjernim navijačima.

Rekao je da jedva čeka zaigrati pred navijačima i smatra velikom čašću biti dio Šibenika. Posebno je naglasio važnost uspješne suradnje unutar SEH Holdinga, koja omogućava razmjenu iskustava i razvoj igrača.

Vjeruje da će ta suradnja unaprijediti kvalitetu svih klubova u grupaciji. Falcao se raduje novim izazovima i nada se velikim uspjesima sa Šibenikom.