Stručni štab „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine, predvođen selektorom Sergejom Barbarezom i direktorom Emirom Spahićem, okupio se u hotelu „Austria & Bosnia“ na Ilidži.

Predsjednik NS/FS BiH Vico Zeljković, generalni sekretar Adnan Džemidžić i savjetnik predsjednika Marko Miličić posjetili su članove stručnog štaba. Tijekom ove posjete, predsjednik Zeljković i njegovi suradnici razgovarali su s članovima stručnog štaba o budućim planovima i pripremama reprezentacije.

Sastanak je održan u ugodnom i prijateljskom okruženju, a glavne teme bile su detalji vezani za naredno okupljanje „A“ tima i pripreme za prijateljske utakmice protiv Engleske i Italije.

Selektor Barbarez i direktor Spahić predstavili su svoje planove i očekivanja za nadolazeće utakmice, ističući važnost kvalitetnih priprema.

Naglasili su potrebu za uigravanjem tima i testiranjem taktičkih postavki. Ova okupljanja i utakmice bitne su za pripremu ekipe za buduće izazove.

Predsjednik Zeljković izrazio je podršku Saveza u svim aspektima priprema i logistike. Cilj je osigurati optimalne uvjete za rad reprezentacije. Sve to treba doprinijeti postizanju što boljih rezultata tima.