Rade Krunić trebao je prošle sezone donijeti stabilnost veznom redu Fenerbahçea, no nakon nekoliko obećavajućih nastupa njegova forma je naglo opala i taj trend se nastavio i u ovoj sezoni.

Jose Mourinho, novi trener turskog kluba, dao je Kruniću priliku da se pokaže u utakmicama protiv Lugana, ali čini se da njegovo igranje nije ispunilo očekivanja.

Turski mediji izvještavaju da bi Krunić mogao napustiti Fenerbahçe jer Mourinho smatra da nije dovoljno dobar za njegovu momčad. SporX prenosi da Mourinho planira pustiti Krunića da nastavi svoju karijeru drugdje.

Krunić je stigao u Fenerbahçe u zimskom prijelaznom roku prošle sezone i od tada je odigrao 18 utakmica u svim natjecanjima, uz jednu asistenciju. Njegov doprinos momčadi nije bio dovoljno uočljiv, što je dovelo do sumnji o njegovoj budućnosti u klubu.

Iako je Krunić bio jedan od igrača koji su trebali donijeti novu energiju i stabilnost u sredini terena, čini se da nije uspio ispuniti ta očekivanja.

Ovo bi moglo značiti kraj njegove avanture u turskom klubu, a njegovo sljedeće odredište i budućnost još uvijek su neizvjesni.

S obzirom na trenutnu situaciju, Krunić će morati pronaći novi klub gdje će imati priliku ponovno pokazati svoje sposobnosti i povratiti formu.