Dinamo je u nedjelju predstavio nove dresove za sezonu 2024./2025. Domaći dres bit će modre boje, gostujući žuti, a treća garnitura bit će nebeskoplava.

Žuti dres je tradicionalno korišten kao gostujući u nekoliko navrata kroz povijest kluba. Novi dresovi imaju 36 tamnih i svijetlih pruga.

Pruge simboliziraju 35 naslova prvaka koje je Dinamo osvojio, dok 36. pruga predstavlja titulu koju klub namjerava osvojiti u nadolazećoj sezoni. Predstavljanje dresova održano je na stadionu Maksimir.

Dinamo će sljedeće sezone braniti naslov prvaka Hrvatske. Klub je osvojio sedam uzastopnih titula. Također će se natjecati za nastup u Ligi prvaka, što bi klubu donijelo veliku financijsku korist.

Prošle sezone Dinamo nije bio uvjerljiv na početku. Međutim, odličnim igrama pred kraj sezone uspio je prestići Rijeku i Hajduk te osvojiti titulu prvaka.

Voditelj na predstavljanju dresova objasnio je simboliku pruga na novim dresovima. Dinamo se nada nastavku svoje dominacije u hrvatskom nogometu.

Klub ima ambiciju za osvajanje još jednog naslova prvaka. Novi dresovi predstavljaju optimizam i vjeru u uspješnu sezonu.