Fudbalski klub Radnički iz Kragujevca, pod vodstvom bosanskohercegovačkog trenera Feđe Dudića, bio je najveće iznenađenje protekle sezone u Srbiji. Kada je Dudić preuzeo ekipu, bili su u zoni ispadanja, ali su na kraju izborili plasman u Evropu. U stručnom štabu mu pomaže Adnan Jahić, dok su na terenu igrali Besim Šerbečić, Mehmed Ćosić i Tomislav Dadić.

Ovog leta, Radnički je angažovao kondicionog trenera Jasmina Trnovca, koji je prethodno sarađivao sa Dudićem u Veležu i Sarajevu. Dudić je najavio dolazak još jednog igrača na stadion Čika Dača. Prema saznanjima Faktora, u pitanju je Samir Zeljković, koji trenutno ima ugovor sa FK Sarajevom, ali je na jednogodišnjoj posudbi u kazahstanskom Bunyodkoru. Postoji mogućnost da Zeljković raskine ugovor sa FK Sarajevom, koji važi do 30. juna 2025. godine, i pridruži se Radničkom za nastup u UEFA Konferencijskoj ligi.

Zeljković je stigao u Sarajevo prošlog leta kada je ekipu preuzeo Dudić, sa kojim je ranije sarađivao u Veležu, gde su zajedno osvojili Kup BiH. U Uzbekistanu je bio standardan igrač, ali je u poslednje vreme bio na klupi, te nije bio u kadru za poslednje dve utakmice, što može nagoveštavati njegov odlazak iz Bunyodkora.