Kamerunski MMA borac Francis Ngannou (37) oglasio se na društvenim mrežama nakon što je preminuo njegov 18 mjeseci star sin, a što su objavili brojni strani mediji.

“Njegov odlazak je prerano došao, no svejedno ga nema. Moj dječak, prijatelj, partner Kobe bio je sretan i pun života. Sad beživotno leži.

Povikao sam njegovo ime, ali nije se javio. Izvlačio je najbolje iz mene, a sad više ne znam tko sam. Život je nepošten jer udara gdje najviše boli. Kako se nositi s ovako nečim? Kako živjeti s ovim? Molim vas, pomozite mi, ne znam kako se nositi s ovim”, napisao je Ngannou.

Kamerunac je prvo zabrinuo pratitelje na X-u misterioznom i tužnom objavom, a onda se pročula vijest o tragediji zbog koje mu se javio i slavni irski borac Conor McGregor, prenosi Index.

“Koji je smisao života ako je ono od čega se najviše trudimo pobjeći, ono što nas na kraju najteže udari? Zašto je život toliko nepošten i nemilosrdan? Zašto uvijek uzima ono što nemamo? Jebeno sam umoran”, napisao je Ngannou jučer, prije no što se doznalo što se dogodilo.

”Jako mi je žao zbog tvog gubitka. Moje molitve su uz tebe i tvoju obitelj”, napisao je McGregor, kao što su mu tisuće drugih fanova poslale poruke podrške.