Luka Modrić (38) će za dvije sedmice započeti pripreme s Real Madridom. Hina je potvrdila ovu informaciju u srijedu navečer, a do tada će Modrić obnoviti ugovor s klubom. Njegov prethodni ugovor istekao je prije deset dana. Real Madrid još uvijek nije službeno objavio vijest o produženju suradnje na svojoj internetskoj stranici.

Modrić će zadržati broj deset na dresu. Prema nekim potezima kluba, jasno je što Modrića čeka. Klub je pustio u prodaju dresove Kyliana Mbappéa koji će nositi broj devet iz poštovanja prema Modriću. Mbappé bi želio broj deset i vjerojatno će ga nositi jednog dana, ali sljedeće sezone taj broj pripada Modriću.

Na Realovom webshopu u prodaji su Mbappéovi dresovi, a u pozadini se vide slike Luke Modrića i Judea Bellinghama. Time je Real potvrdio da će Modrić ostati u klubu i sljedeće sezone. Modrić će preuzeti kapitensku vrpcu nakon što je prošlog mjeseca klub napustio Nacho Fernandez.

Modrić je do sada bio zamjenik kapitena. Real Madrid će u sklopu priprema u Americi 1. augustu igrati protiv Milana, a zatim protiv Barcelone i Chelseaja. U Varšavi će igrati finale europskog Superkupa protiv talijanske Atalante. Modrić igra za Real Madrid od ljeta 2012. i s klubom je osvojio 26 trofeja.