Utakmica između Njemačke i Danske, koja se igrala na Europskom prvenstvu, prekinuta je u 36. minuti zbog olujnog nevremena. To, međutim, nije bila jedina neobična situacija te večeri. Početak drugog poluvremena također se odgodio zbog bizarnog incidenta s muškarcem koji se popeo na krov stadiona.

Utakmica je bila jedna od najuzbudljivijih na prvenstvu, s mnogo događanja koja su je učinila nezaboravnom. Golovi, poništeni zgodici i dramatični trenuci obeležili su ovu utakmicu. Ipak, rijetko viđen prizor prekida utakmice zbog nevremena dodatno je začinio događaje na terenu.

Engleski sudac Michael Oliver prekinuo je utakmicu i poslao igrače u svlačionicu u 36. minuti zbog grmljavinske oluje koja je zahvatila stadion. Nakon proloma oblaka, grmljavine i tuče, igrači su se povukli s terena. Kada se vrijeme smirilo, utakmica je nastavljena, te je odigrano preostalih devet minuta prvog poluvremena.

Nova konfuzija nastala je prije početka drugog poluvremena. Sudac Oliver započeo je razgovor s kapitenima Njemačke, İlkayjem Gündoğanom, i Danske, Kasperom Schmeichelom, što je zbunilo publiku. Mnogi su pomislili kako će utakmica ponovno biti prekinuta zbog vremenskih uslova.

No, situacija je bila još neobičnija. Prema informacijama Bilda, muškarac se popeo na krov Signal Iduna Parka i bio naoružan. Odbijao je sići, pa je morala intervenirati specijalna njemačka policija (SEK).

Policija je objavila da se radi o 21-godišnjem huliganu. Motiv njegovog postupka ostaje nepoznat, ali su istakli da život ostalih na stadionu nije bio ugrožen.