Josip Brekalo i Laszlo Kleinheisler od danas više nisu igrači Hajduka, obojici je istekla posudba te se vraćaju u svoje matične klubove.

Josip i Laszlo stigli su u Hajduk u zimskom prijelaznom roku na posudbe do kraja sezone iz talijanske Fiorentine i grčkog Panathinaikosa.

Brekalo je za Bijele debitirao 3. veljače na gostovanju u Osijeku te je od tada odigrao ukupno 16 utakmica za Hajduk. Pri tom je postigao dva pogotka i upisao osam asistencija za svoje suigrače.

Prvi pogodak za Hajduk postigao je u 4:0 pobjedi protiv Slaven Belupa, a zadnji nastup bio mu je u 5:2 pobjedi protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj kada je prekrasnim pogotkom povisio na 4:0 u Zagrebu.

Kleinheisler je debitirao 28. siječnja na Poljudu u utakmici s Rijekom te je od tada nastupio u 14 službenih utakmica za Hajduk. Postigao je jedan pogodak u Kup utakmici u 5:0 pobjedi protiv Varaždina, a svom učinku dodao je jednu asistenciju.

Obojici se zahvaljujemo na profesionalnosti i doprinosu te im želimo puno sreće u životu kao i uspjeh u nastavku njihovih karijera.