GFC Sarajevo je prvi finalist Premijer futsal lige BiH nakon pobjede nad Radnikom MD Shop u seriji od dvije dobivene utakmice, gdje su u oba susreta dominirali.

Amel Handžić se istaknuo kao junak s tri gola, dok su ostali igrači također dali važan doprinos. Komentator Jasmin Ligata postao je zvijezda etera zbog svog specifičnog humora i nepristranog komentiranja, što je privuklo veliki broj gledatelja.

Njegova popularnost raste zbog izjava i gesta, poput spontanog pjevanja nakon ulaska Sarajeva u finale. Njegove analize, poput one o ljubavnim situacijama igrača, dodaju dodatni sloj zabave i interesa za utakmice.

Ligata je postao ključni dio iskustva gledanja utakmica za mnoge ljude, jer njegov komentar donosi dodatnu dimenziju uživanja u igri.

Njegova sposobnost da održi pažnju publike i stvori atmosferu uzbuđenja čini ga nezamjenjivim dijelom prijenosa. S njegovim jedinstvenim pristupom, utakmice postaju više od sportskog događaja – postaju spektakl koji se ne propušta.

U prošlosti je imao niz izjava koje će gledatelji pamtiti poput: “Protivnički igrači udaraju ga jer ima roze tenisice”, “Joooooj izađi sam van, molim te” i “Ibri daj, Ibri dodaj, bravo, sreća pa nisi dao Ibri”. Imao je i analizu ljubavne situacije igrača: “I neke djevojke dolaze na ove utakmice, samo ne znam koga bi u ovoj ekipi mogle gledati. Mečko se oženio, Jokić i Ibro samo što nije. Ne znam ima li Jokić uopće i djevojku. Hanđa je oženjen. Sipa svakako ne voli djevojke, tako bar kaže. Ostali… Ne znam stvarno koga bi mogle gledati ove tri djevojke koje su sjele ovdje ispred mene. Mene sigurno neće.”