Nogometni klub Barcelona zna neugodno iznenaditi svoje navijače i pratitelje na društvenim mrežama. Katalonci su danas objavili da Marcos Alonso, Joao Felix i Joao Cancelo napuštaju klub, ali su ubrzo izmijenili svoje objave.

Poznato je da Cancelu i Felixu danas službeno ističu posudbe iz Manchester Cityja i Atletico Madrida, te da bi se Barcelona službeno trebala “oprostiti” od njih, što je i učinila, pa obrisala.

Barcelona je u razmaku od nekoliko minuta objavila zahvalnice Marcosu Alonsu, Felixu i Cancelu, da bi potom obrisala posljednje dvije, te je oproštaj dobio samo Marcos Alonso.

Izvori navode da Barcelona bez obzira na službeni kraj posudbi i dalje traži način da zadrži i Cancela i Felixa, ali nije poznato je li to razlog što su objave obrisane.

Poznato je da i Felixa i Cancela zastupa Jorge Mendes koji čini sve da pronađe rješenje s Atletico Madridom i Manchester Cityjem da svoje klijente ostavi u Barceloni.

Katalonci imaju financijskih problema i za njih bi najbolje rješenje bio produžetak posudbi do ljeta 2025. godine.

Treba dodati i to da kapetanu Sergiju Robertu također večeras ističe ugovor, ali da se on uopće nije spominjao danas i da nije poznato hoće li dobiti novi ugovor, budući da su te glasine “utihnule” kada je Xavi Hernandez dobio otkaz…