Marko Pjaca se vratio u zagrebački Dinamo nakon što je napustio Rijeku. Krilni napadač će ponovno zaigrati za klub iz kojeg je 2016. godine prešao u Juventus za rekordnih 29,4 miliona eura.

Po povratku u Dinamo, Pjaca je dao izjavu za službenu stranicu kluba, izrazivši zadovoljstvo i entuzijazam zbog povratka u svoj bivši tim.

“Lijepo je vratiti se kući. Jako sam sretan, veselim se ponovno ići u pobjede s Dinamom. Nema prevelike filozofije, presretan sam, vratio sam se doma, ovo je moj klub, davat ću sve od sebe kao što sam uvijek davao. Nadam se da će i ova epizoda u Dinamu biti sretna kao i prošla, možda i bolja”, rekao je Pjaca.

Navijači Dinama u komentarima ispod objave Pjacinog dolaska na Facebooku i Instagramu nanizali su stotine oduševljenih komentara. Gotovo pa da je izazov pronaći komentar koji je imalo negativno nastrojen prema ovom poslu.

“Bravo za Zajeca i ekipu. Dobro došao u plavi stroj za mljevenje”, “To je pojačanje, a ne dida Džeko i slični, ovo je igrač na kojeg moš računat nekoliko godina i opet ga prodat za lipe pare”, “Marko, dobrodošao natrag, samo da te zdravlje posluži”, “Bravo Dinamo, vratili ste ga gdje mu je mjesto”, “Sad ćemo sigurni biti prvaci”, samo su neki od komentara.