U naselju Živinice u Derventi jutros se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila maloljetna osoba, a Fudbalski klub Tekstilac je potvrdio da se radi o njihovom mladom igraču Danijelu Đaliću.

Prema informacijama iz Policijske uprave Doboj, došlo je do sudara između putničkog i teretnog vozila, nakon čega je saobraćaj na putnom pravcu prema Doboju odmah zaustavljen radi policijskog uviđaja.

Iz Tekstilca su poručili da je danas jedan od najtužnijih dana u historiji njihovog kluba te da je Danijel Đalić, član omladinskog pogona, stradao u saobraćajnoj nesreći dok je putovao s ocem na utakmicu omladinske selekcije. Izražena je duboka tuga i saučešće porodici u ovom teškom trenutku.

Inače, ranije danas utvrđeno je da je poginula maloljetna osoba koja je bila saputnik u automobilu Fiat kojim je upravljala osoba s područja Dervente čiji su inicijali S. Đ, a o čijem se stepenu povreda ljekari Bolnice “Sveti apostol Luka” u Doboju još nisu izjasnili

Teretnim vozilom Volkswagen upravljao je M. T. iz Modriče. Sudar se dogodio u 8:15 sati na magistralnom putu Doboj – Derventa.