Zadnja konferencija za medije Reala pred večerašnje (21 sat) finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund na Wembleyju bila je ozbiljna.

Naravno, zato što neposredno prethodi utakmici godine, onoj za naslov prvaka Europe. Najveći klub predstavljali su trener Carlo Ancelotti te kapiteni Nacho i Luka Modrić.

Novinari su atmosferu pokušali opustiti tako da su im na kraju svoj trojici postavili pitanje šta će osjetiti kada prije utakmice čuju himnu Lige prvaka.

Nacho je ozbiljno odgovorio: “Svi znaju koliko Realu znači Liga prvaka jer naše brojke u tom natjecanju sve govore. To nam je posebno natjecanje, ali i najveća odgovornost.”

Zatim je riječ uzeo Ancelotti. Kao onaj koji najbolje zna što je finale Kupa/Lige prvaka jer je dva puta u njemu trijumfirao kao igrač dok je kao trener u njemu momčadi vodio šest i slavio četiri puta, Ancelotti je u monologu od minutu i pol također ozbiljno govorio o težini i važnosti te utakmice i koliko je za nju potrebno pameti, vještine, znanja, truda i sreće.”

Konačno, došao je red na Modrića, a on je samo pokazao na Ancelottija, rekao “Savršeno, nemam ništa dodati ovome”, te se ustao. Na to je stotinjak novinara u dvorani puklo od smijeha, prenosi Index.

Video pogledajte OVDJE.