Luka Modrić više nije igrač Real Madrida. Neprirodno je to izgovoriti, pogotovo ako znamo da Maestro i dalje nosi bijeli dres, ali prema službenim podacima priča je upravo takva: Modrić više nije igrač Reala. Halo, Madrid, gdje je zapelo s objavom o potpisu jednogodišnjeg ugovora i nastavku suradnje?

Opće je poznato da Modrić ostaje na Santiago Bernabeuu još jednu godinu, da će – zbog odlaska Nacha Fernandeza – u slučaju barem jednog uspješnog podviga Reala postati i najtrofejniji nogometaš u povijesti kluba.

Međutim, ugovor mu je istekao završetkom ove sedmice. Prošle godine potpisao je do 30. juna 2024., kazaljka na satu je otkucala i kalendar pokazuje juli, a objave o Modrićevoj dodatnoj godini u Realu – nema!?

Ruku na srce, ne moramo previše strahovati od kakvog ludog i neslućenog obrata. Modrić je i sam kazao da ostaje u Realu, otkrio je to i Florentino Perez nakon što su Kraljevi podigli 15. trofej Lige prvaka, a španjolski mediji pisali su da je kapiten već i potpisao ugovor ne gledajući u rubriku plaće.

Međutim, Real još uvijek ni o čemu nije obavijestio javnost. Zato na Transfermarktu trenutno stoji da je Luka Modrić igrač bez kluba, a i pratitelji diljem svijeta primijetili su čudnu situaciju. Tako je Real Madrid France, stranica navijačke baze Kraljeva u Francuskoj, istaknula da Modrić više nije član Reala, prenose Sportske Jutarnji.

Istu obavijest šalje i Club Football, govoreći da je “igračev ugovor istekao, a da nema objave o nastavku suradnje”.

Nekad je Realova PR služba radila brzinom Vinicusa Juniora…